Flaga Cupcake Cake Cake
Przepis Flaga Ciasto Cupcake jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 264 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka betty dekory dekory gwiazd, betty bita puszysty lukier, cukier betty i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Flaga Cupcake Cake Cake, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Tort Flagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost 9 babeczek z lukrem; posypać czerwonym cukrem. Frost 6 babeczek z lukrem; posypać niebieskim cukrem i dekorami gwiazd. Mróz pozostałe 9 babeczki z lukrem. Ułóż babeczki, jak pokazano na zdjęciu.
Aby zrobić maszt flagowy, ułóż pręty precla od końca do końca i zawiń owocową przekąskę; umieść po lewej stronie ułożonych babeczek. Przechowywać luźno przykryte.