Five Spice Pork Rillettes

Five Spice Pork Rillettes
Five Spice Pork Rillettes to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 380 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wodę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rillettes Wieprzowe, Rillettes wieprzowe, oraz Ugotuj książkę: Rillettes z łopatki wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czosnek mielony i rozgnieść z pięcioramiennym proszkiem, 1 łyżką soli koszernej i 1/2 łyżeczki pieprzu. Natrzyj na wieprzowinę i tłuszcz w ciężkim garnku 5-quart. Owinąć pietruszkę, liść laurowy i połówki szalotki w gazę i związać sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
FatbackFatback
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Mięso MieloneMięso Mielone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj do garnka z wieprzowiną, wodą i 1/3 szklanki Sherry i zagotuj. Przykryć i dusić w piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Gotować marchewkę, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Wymieszać posiekaną szalonkę i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odcedzić i lekko ostudzić.
6
Odcedzić mieszankę wieprzową na dużym sitku ustawionym nad miską, zachowując płyn. Mięso drobno rozdrobnić i lekko rozgnieść tłuszcz z zębami, przenosząc oba do miski. Odtłuszczone i zapasowe tłuszcze z cieczy. 1/2 szklanki płynu wymieszać z mięsem z warzywami, pozostałą łyżką Sherry i 1/2 łyżeczki soli koszernej oraz 1/2 łyżeczki pieprzu. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
FatbackFatback
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przenieść do terrine, naciskając lekko. Top z 1/4 cala tłuszczu. Ochłodzić, potem schłodzić 8 godzin.
8
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Rillettes można schłodzić do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RillettesRillettes
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn