Five-Spice Gingersnaps

Five-Spice Gingersnaps
Need a deser wegetariański? Five-Spice Gingersnaps może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krystalizowany imbir, mąkę, złoty syrop lyle ' a i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać mąkę, pięć przypraw w proszku, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Imbir Pulse z 1/4 szklanki cukru w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj syrop, masło, jajko i pozostałe 3/4 szklanki cukru do procesora i mieszaj, aż mieszanina będzie gęsta i kremowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
SyropSyrop
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki i pulsować tylko do momentu powstania ciasta. Formować ciasto na dysk i schłodzić, owinięte w folię, co najmniej 8 godzin, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Umieść piekarnik w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ćwierć forsy. Zachowując pozostałe 3 kawałki zawinięte w folię i schłodzone, rozwałkuj 1 kawałek ciasta na lekko posypanym mąką arkuszu papieru woskowego z lekko posypanym mąką wałkiem do ciasta o grubości 3/4 cala. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, aby rozwałkować, schłodzić na papierze woskowym, aż stanie się jędrne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Wyciąć rundy z nożem i przenieść do 1 wyłożonej blachy do pieczenia, układając ciasteczka o 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec ciasteczka, aż lekko nadmuchane i cień ciemniejszy, 10 do 12 protokół. Schłodzić 5 minut na arkuszu. W razie potrzeby wykonaj otwory z końcówką rurową przy krawędziach, aby zawiesić ciasteczka, a następnie przenieś ciasteczka (jeszcze na pergaminie) do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. (Ciasteczka będą lekko spłaszczyć, gdy ostygną.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podczas gdy pierwsza partia jest pieczenia, rozwałkować i wyciąć kolejną partię, układając ciasteczka na drugim wyłożonym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
6
Piec w ten sam sposób, następnie zebrać resztki i schłodzić, aż ciasto będzie wystarczająco twarde, aby ponownie, 15 do 20 minut. Zrób więcej ciastek ze skrawkami (ponownie złomuj tylko raz) i pozostałymi kawałkami ciasta, schładzając arkusze i wykładając je świeżym pergaminem przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Jeśli używasz lukru i barwienia, przenieś małe partie lukru do małych misek, 1 na każdy kolor i odcień z barwnikiem spożywczym. Łyżka każdego koloru lukru do osobnej torebki z ciastem, wyciskając nadmiar powietrza. Torba Twist mocno tuż nad lukrem, a następnie dekoracyjnie polewa na ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Pozostaw lukier do całkowitego wyschnięcia (około 1 godziny, w zależności od wilgotności) przed podaniem lub przechowywaniem ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
1
* Ciasteczka są najlepsze, gdy ciasto jest schłodzone przez 8 godzin, aby umożliwić rozwój smaków, ale jeśli się spieszysz, ciasto można schłodzić tylko przez 2 godziny. Ciasto można schłodzić do 3 dni.* Korzystanie z worka ciasta wyposażonego w końcówkę rurki powoduje czystsze linie lukru, ale można użyć małych zamykanych plastikowych torebek. Łyżka każdego koloru lukru do oddzielnej zamykanej torby, wyciskając nadmiar powietrza i wycinając otwór 3/4 cala w 1 dolnym rogu każdej torby.* Ciasteczka przechowywać, warstwowe między arkuszami pergaminu, jeśli mrożone, w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn