Five-Spice Chicken Noodle Salad
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z makaronem z pięcioma przyprawami. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka cukru, wermiszel ryżowy, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Soba Noodle & Five-Spice Surówka Wieprzowa, Five-spice Chicken Noodle Soup, oraz Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
W płytkim naczyniu wymieszaj sos sojowy, olej, proszek z pięcioma przyprawami i cukier. Włącz kurczaka w marynacie i odstawić 5 do 10 minut.
Podgrzać duży garnek wody do wrzenia.
Odcedzić kurczaka, odrzucając marynatę. Ruszt do gotowania oleju, za pomocą szczypiec i wad z olejowanych ręczników papierowych. Grill kurczak, przykryty, obracając raz, aż gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut.
Dodaj wermiszel do garnka z wodą i wyłącz ogrzewanie.
Odstawić do miękkości, 5 do 10 minut; odcedzić.
Podziel makaron między miski obiadowe. Grubo pokroić kurczaka, ustawić na makaron, i top z marchewki, zioła, i orzeszki ziemne.