Fish and Collard Greens

Fish and Collard Greens
Fish and Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać liście collard, sól, filety rybne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Fish and Collard Greens, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard.

Instrukcje

1
Umyć collard zielone liście.
2
Odciąć długą łodygę u podstawy każdego liścia; ostrożnie ogolić pozostałą grubą łodygę. Posiekaj liście. W rondlu 2-quart, podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj posiekaną zieleninę. Gotować 15 do 18 minut lub aż zmięknie; odcedzić. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu. Ugotuj warzywa, cebulę, paprykę, 2 łyżki wody i 1 łyżeczkę soli na maśle 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Pokrój rybę w paski o wymiarach 3x3/4 cali; Dodaj do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
6
Posypać 1/2 łyżeczki soli, papryką i pieprzem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
7
Podawać w dużych miseczkach z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn