Firecrocker Szarpana Wieprzowina

Firecrocker Szarpana Wieprzowina
Jeśli masz około 4 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni, Firecrocker wyciągnął wieprzowinę może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 233 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką polędwicę wieprzową, papryczki pepperoncini, opcjonalnie: ser pepperjack i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 68%, który jest solidny. Spróbuj Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wolnowar Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych przepisów.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na szarpaną wieprzowinę. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn