Filiżanki Sałaty Azjatyckiej

Filiżanki Sałaty Azjatyckiej
Azjatyckie kubki sałaty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 205 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy o niższej zawartości sodu, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filiżanki Sałaty Azjatyckiej, Wołowina Azjatycka W Filiżankach Do Sałaty, oraz Azjatyckie Kubki Do Sałaty Wołowej.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Pieczarki umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać indyka, czosnek, i imbir na patelni; gotować 6 minut lub aż indyk jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać mieszankę indyka, cebulę i kasztany wodne do grzybów w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki indyka do każdego liścia sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Cała TurcjaCała Turcja
8
Połączyć hoisin, sos sojowy, ocet ryżowy, Sriracha, i sól w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sos SojowySos Sojowy
SrirachaSriracha
Sos HoisinSos Hoisin
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
SOS podawać z filiżankami sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
SOSSOS

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn