Filipiński Gulasz Wołowy

Filipiński Gulasz Wołowy
Filipiński gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka wołowego ogona wołowego, fasola, bakłażan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.

Instrukcje

1
Napełnij duży rondel wodą i wrzuć kawałki ogona wołowego, cebulę, czosnek, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny na średnim ogniu, od czasu do czasu odtłuszczając pianę, aż mięso wołowe będzie bardzo miękkie, a bulion zmniejszy się do 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
OxtailOxtail
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać bakłażan, bok choy, i fasolka szparagowa, i gotować na wolnym ogniu przez około 20 protokół, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Bok ChoyBok Choy
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Tuż przed podaniem, umieścić masło orzechowe w małej misce i cienkie z 1 lub 2 łyżki bulionu. Mieszaj, aż będzie gładka i dodaj do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn