Filety z łososia z pomidorem i szczypiorkiem
Filety z łososia z pomidorem i szczypiorkiem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 2,81 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pomidorów, sok z cytryny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Filety z łososia w sosie pomidorowo-kaparowym, Grillowane filety z łososia z pomidorem i estragonem, oraz Filety Z Łososia Herbed Z Dodatkiem Suszonych Pomidorów.
Instrukcje
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przynieś 4 szklanki wody tylko do wrzenia w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać filety; przykryć i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Wyjmij filety z patelni, za pomocą szczelinowej szpatułki i umieść na półmisku. Odstawić; ogrzać.
Płaszcz małą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj szalotki i czosnek; saute 1 minutę.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Wymieszaj pomidora, 2 łyżki szczypiorku, sok z cytryny, 1/4 łyżeczki soli i biały pieprz. Polać filety z łososia równomiernie sosem i podawać natychmiast.
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.