Filety Z Łososia Szkliwione Klonem

Filety Z Łososia Szkliwione Klonem
Filety z łososia szkliwione klonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 274 kalorie, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę dijon, filety z łososia, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filety Z Łososia Szkliwione Klonem, Klonowo-sojowo-glazurowane filety z makreli z awokado, oraz Klon Teriyaki Filety Z Łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem lub folią nonstick. W małej misce, wymieszać razem syrop klonowy, musztarda i czosnek w proszku, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Łososia, skórkę do dołu, umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia; posypać lekko solą i posmarować mieszanką syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
łosośłosoś
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez i płatki łatwo widelcem, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać natychmiast

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn