Filety Z Łososia Nadziewane Szpinakiem

Filety Z Łososia Nadziewane Szpinakiem
Filety z łososia nadziewane szpinakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 5,14 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką Młody szpinak, orzeszki pinii, filety z łososia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto gruszkowe z orzeszkami pinii jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Filety Rybne Nadziewane Krabem I Szpinakiem, Łosoś Nadziewany Szpinakiem, oraz Pieczony Łosoś Faszerowany Szpinakiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. zrób szczelinę dwie trzecie drogi przez środek każdego fileta z łososia, uważając, aby nie przeciąć do końca. Dopraw każdy filet solą i pieprzem. W misce wymieszaj szpinak, pesto, pomidory i orzeszki pinii. Wlej 1/3 szklanki mieszanki do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PomidorPomidor
SzpinakSzpinak
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż filety na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Piecz przez 8 do 10 minut lub do momentu podgrzania mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc to świetny wybór dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tajemne Piwnice Pinot Noir Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne kwiatowe aromaty wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadziowego, białych brzoskwiń i rainier cherry. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą mineralnością flinty.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn