Filety Z Suma Bagiennego

Filety Z Suma Bagiennego
Filety z suma bagiennego to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, cebulę w proszku, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Filety Rybne Z Bayou W Sosie Słodko-Gorącym Pecan, Pieczony Sum Bayou z pikantnym sosem śmietanowym, oraz Chrupiące Filety Z Suma są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz pierwsze 9 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodaj 1 filet z suma. Uszczelnij torbę i dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4
Wyjąć filet z worka i umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami i mieszanką mąki kukurydzianej. Broil 6 cali od ciepła przez 6 minut. Ostrożnie obrócić filety nad, i dusić 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Filety z Suma w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn