Filety Z Ryb W Cieście Piwnym
Filety z ryb w cieście piwnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz sól, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Piwo Ciasto Rybne Tacos, Ryba z frytkami w cieście piwnym, oraz Ciasto Piwne Ciasto Rybne.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, sól, proszek do pieczenia i koperek.
Dodaj piwo, mleko i jajka; dobrze wymieszaj.
Umieścić filety rybne w mieszaninie ciasta, płaszcz dobrze i odstawić na 15 minut.
Frytkownica rozgrzać do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieścić rybę w gorącym oleju i smażyć na złoty kolor. Ryby gotować partiami, aby utrzymać temperaturę oleju.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.