Filety z patelni z masłem kolendrowym

Filety z patelni z masłem kolendrowym
Filety z patelni z masłem kolendry to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 222 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cytrynę, kolendrę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia z dorsza z masłem Cilantro Lime, Filety rybne z pesto kolendry, oraz Grillowane Filety Rybne Z Kolendry Limonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki; posypać obie strony ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Obie strony ryby zalać sprayem do gotowania; umieścić na patelni. Gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rybę układamy na półmisku; ćwiartki cytryny wyciskamy na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
RybyRyby
4
Umieścić masło i pozostałe składniki w małej misce; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn