Filety z dorsza w sosie chrzanowym
Filety z dorsza w sosie chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, filety z dorsza, chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane filety z łososia w kremowym sosie chrzanowym, Grillowane Filety Z Łososia W Kremowym Sosie Chrzanowym, oraz Filety z łososia z skórką Chrzanowo-ziemniaczaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozprowadzić oliwę z oliwek na dnie naczynia do pieczenia i serwowania, wystarczająco duże, aby pomieścić filety rybne ciasno. Wrzucić połowę plastrów cebuli w oleju i ułożyć rybę na wierzchu. Przykryć pozostałymi plastrami cebuli i pomidorem.
Wycisnąć sok z ćwiartek cytryny na rybę i umieścić wyciśnięte ćwiartki wokół ryby. Doprawić solą i pieprzem.
Piec, odkryte, aż ryba będzie przezroczysta i łuszcząca się, o 15 protokół.
Do małej miseczki włożyć śmietanę i chrzan; wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku i dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić, aż cały posiłek będzie gotowy do podania.
Łyżka niewielką ilość sosu nad rybą, gdy ryba jest ciepła i udekorować naczynie szczypiorkiem.
Podawać z pozostałym sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.