Filety Wołowe Zawinięte W Bekon
Filety wołowe zawinięte w bekon 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 7,1 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 55g białka, 31g tłuszczu i w sumie 518 kalorii. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól, steki z polędwicy wołowej, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Filety zawinięte w bekon z pieczarkami szkockimi, Filety zawinięte w bekon z pieczarkami szkockimi, oraz Paszteciki Wołowe Zawinięte W Bekon.
Instrukcje
Umieść sześć pasków bekonu na raz na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej wyłożonym ręcznikami papierowymi. Przykryj innym ręcznikiem papierowym; kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do częściowego ugotowania.
W małej misce wymieszaj szałwię, rozmaryn, cząber, pieprz i sól; natrzyj steki. Owiń dwa paski boczku wokół boków steków i zabezpiecz wykałaczkami.
Broil 3-4 w. od ognia przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°). Wyrzuć wykałaczki.