Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Pomarańczowy, bekon & Oliwa filety rybne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Jeśli masz oscar Mayer boczek, pomarańcze pępek, oliwki nadziewane pimento, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, Filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową, oraz Filety Rybne W Pergaminie Ze Szparagami I Pomarańczą.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Za pomocą ostrego noża do parkowania, wyciąć 1/2-cala grubości plaster off górnej i dolnej części 2 pomarańczy.
Wytnij skórkę i biały rdzeń z dala od owoców, używając ruchu cięcia w dół po kształcie owoców.
Umieść obrany owoc kawałek na boku, a następnie wyciąć wzdłuż membrany po obu stronach każdej sekcji, aby usunąć owoce. Odstawić pomarańczowe odcinki na bok.
Pozostałą pomarańczę pokroić poziomo na 8 plastrów.
Ułożyć na blasze pokrytej folią; na wierzchu wyłożyć rybę.
Wymieszać majonez i połowę boczku; rozłożyć równomiernie na rybie. Top z pomarańczowymi odcinkami i oliwkami.
Broil, 6 do 7 cali od ciepła, 15 min. lub do momentu, gdy ryby łatwo płatki widelcem i pomarańcze zaczynają brązowieć.
Posypać pozostałym boczkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.