Filety rybne z pieczonym majonezem z czerwonej papryki

Filety rybne z pieczonym majonezem z czerwonej papryki
Filety rybne z pieczonym majonezem z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 259 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, sól, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. używając około 1/4 masła, lekko posmaruj płytką patelnię do pieczenia. Filety z tilapii układamy na maślanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rybę posmarować pozostałym masłem, posypać solą, pieprzem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
3
Piec w temperaturze 204°. przez 15 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w małej misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać ryby z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn