Filet z wołowiny faszerowany czarnym pieprzem

Nadziewane pieczarkami czarny pieprz Filet z wołowiny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, szalotki, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 37%. Spróbuj Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, Pieczony filet wołowy z sosem z zielonego pieprzu, oraz Zielony pieprzowy Filet wołowy z sosem z octu gruszkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, cebula, i czosnek na patelni; smażyć 3 protokół.
Dodać grzyby, oregano, tymianek i 1/2 łyżeczki soli do patelni; smażyć 5 minut lub aż płyn odparuje i grzyby ciemnieją.
Dodać sherry do patelni; gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę. Bułkę tartą wymieszać z mieszanką grzybową. Super.
Wołowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wołowinę płasko. Pokroić każdą połowę wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę.
Place heavy - Duty folia nad wołowiną; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Rozłóż mieszankę grzybową w dół środka wołowiny, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Roll up wołowina, jelly-roll fashion, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem. Wołowinę Rub z pozostałą 1 łyżeczką soli i pieprzu.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 40 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia przydatności.
Wyjąć wołowinę z piekarnika; odstawić 10 minut. Kawałek.