Ugotuj książkę: Beef Jerky
Gotuj książkę: Beef Jerky może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 7 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Wiele osób robiło ten przepis, a 265 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mielony chipotle, cayenne, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ugotuj książkę: wołowina Empanadas, Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy, oraz Ugotuj książkę: Sri Lanka Beef Smore dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając krajalnicy do mięsa lub robota kuchennego, pokrój częściowo zamrożone mięso na cienkie paski o grubości około 1/8 cala i tak długo, jak to możliwe.
Wybierz średnią miskę i wymieszać sos Worcestershire, woda, posiekany czosnek, chili w proszku, chipotle, czarny pieprz, sól,i cayenne.
Włożyć paski mięsa do tej marynaty i obrócić wszystko rękami. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc, aby umożliwić smaki do mieszania i penetrować mięso.
Następnego dnia Rozgrzej piekarnik do 79°. Linia 2 patelnie do pieczenia z folią. Ułóż paski mięsa obok siebie na patelniach, odrzucając kawałki czosnku i usuwając płyn przylegający do mięsa.
Powoli piecz paski przez 3 godziny, następnie odwracaj i piecz przez kolejną godzinę lub dwie. Celem jest skórzasta faktura, która jest nadal giętka. Suszone będą przechowywane w lodówce przez 3 tygodnie. Jest wystarczająco stabilny, aby pakować się w obiady lub na wycieczki tak długo, jak dzień bez chłodzenia.