Filet z morszczuka z ryżem jaśminowym

Filet z morszczuka z ryżem jaśminowym
Filet z morszczuka z ryżem jaśminowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis ma 419 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.8 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, inne filety rybne o twardym mięsie, ryż jaśminowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Filet Z Morszczuka Z Ryżem Jaśminowym I Kapustą, Doskonale Ugotowany Kokosowy Ryż Jaśminowy Bez Kuchenki Ryżowej, oraz Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Ułóż filety w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3
Na każdym kawałku ryby ułożyć 2 gałązki koperku, 3 plastry cytryny i 1 łyżkę masła. Broil aż ryba jest po prostu gotowane i jest łuszcząca się i nieprzezroczyste, 10 do 12 protokół. Wrzucić ciepły ryż z pozostałym masłem i skórką. Łyżka ryżu na talerze obiadowe i top z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Podawać z kapustą na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn