Przepis filet wołowy z salsą Verde jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1178 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.29 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz gruboziarnistą musztardę, filet z wołowiny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Verde Wołowe Tacos, Tacos wołowe z salsą Verde, oraz Peklowana Wołowina W Rosole Z Salsą Verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.