Filet Mignon z sosem pieprzowo-musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Filet Mignon z sosem musztardowym z pieprzu. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz bulion wołowy, musztarda dijon, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Mignon z sosem pieprzowym, Filet Mignon z sosem pieprzowo-pomarańczowym, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonej porzeczki-zielonego pieprzu.
Instrukcje
Steki posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 9-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj steki; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń steki z patelni; zachować ciepło.
Dodaj szalotki na patelni; smażyć 30 sekund.
Dodać koniak; gotować 10 sekund.
Dodać bulion i musztardę; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ogień; gotować 2 minuty, stale mieszając.