Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Mieszanka octu balsamicznego, filet mignon steki, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną, Filet Balsamiczny Szkliwiony Mignon, oraz Szaszłyki Filet Mignon Z Redukcją Balsamiczną.
Instrukcje
Posyp świeżo zmielony pieprz po obu stronach każdego steka i posyp solą do smaku.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Umieścić steki w gorącej patelni, i gotować przez 1 minutę z każdej strony, lub aż rumiane. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i dodaj ocet balsamiczny i czerwone wino. Przykryć i gotować przez 4 minuty z każdej strony, fastrygując sosem po odwróceniu mięsa.
Wyjąć steki na dwa rozgrzane talerze, łyżkę po jednej łyżce glazury na każdym i podawać natychmiast.