Filet Balsamiczny Szkliwiony Mignon
Filet balsamiczny Mignon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 200 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, steki z polędwicy wołowej, czosnek w butelce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Balsamic-Filet Szkliwiony Mignon, Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną, oraz Filet Mignon W Czerwonym Winie Redukcja Balsamiczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp obie strony steków równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj czosnek i paprykę na patelnię; smażyć 30 sekund.
Dodaj sherry do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund.
Dodaj sos sojowy i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować 1 minutę.