Fiesta Spaghetti Tacos
Fiesta Spaghetti Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 233 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz muszle taco stand 'N, spaghetti, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fiesta Spaghetti, Sassy Fiesta Spaghetti, oraz Fiesta Spaghetti Z Mięsem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 do 4 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z sosem makaronowym; gotować na średnim ogniu, aż będzie gorąco. Wymieszać ugotowane spaghetti.
Tymczasem podgrzej skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki spaghetti w każdej skorupce taco; top z pomidorem i parmezanem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.