Fettuccine z ricottą, pomidorami i bazylią

Fettuccine z ricottą, pomidorami i bazylią
Fettuccine z ricottą, pomidorami i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.14 za porcję. Jeśli masz masło, pomidor, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine Z Kurczaka Z Ricottą I Bazylią, So Easy Ricottan i Fettuccine z pomidorami, oraz Pomidory Faszerowane Ricottą-Bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wróć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać masło, ser ricotta i 1/3 szklanki parmezanu. Wrzuć gorącą fettuccine.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
FettuccineFettuccine
MasłoMasło
3
Top fettuccine z pomidorem, bazylią i pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
FettuccineFettuccine
PomidorPomidor
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn