Fettuccine z krewetkami, szparagami i groszkiem
Fettuccine z krewetkami, szparagami i groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 726 kalorii, 40g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, szalotki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fettuccine ze szparagami i groszkiem, Fettuccine z groszkiem, szparagami i pancettą, oraz Lekkie Fettuccine Alfredo Z Krewetkami I Groszkiem.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fettuccine aż al dente.
Odcedzić; rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodaj krewetki i czosnek, sezon z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż krewetki nie są całkiem gotowane przez, 2 protokół.
Dodać szparagi i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące-przetargu, 2 protokół; przenieść na talerz.
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje.
Ubić śmietanę i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj makaron i zastrzeżone wody do gotowania na patelni.
Dodaj szalotki, groszek, krewetki i szparagi, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, podrzucając, aż kremowy, 2 protokół. Wymieszać z koperkiem; podawać.