Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą

Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą
Fettuccine z cielęciną, groszkiem i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 778 kalorii, 27g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fettuccine Z Groszkiem I Miętą, Fettuccine z pikantnym sosem cielęcym, oraz Fettuccine Z Rozgniecionym Groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cielęcinę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, obracając, aż tylko gotowe, o 1 minutę w ogóle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Usunąć
4
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i cebulę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać wermut, a następnie bulion i śmietanę; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać groszek i podgrzać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Dodać mięso z nagromadzonymi sokami i pozostałe 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fettucine aż tylko gotowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Drenaż. Wymieszać z sosem, pieprzem, pozostałą 1 łyżką masła i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Odstawić na 2 do 3 minut tak, że makaron wchłania część sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Świeży smak mięty: mięta zaczyna tracić smak, gdy tylko zostanie zerwana. Nawet jeśli grono, którego używasz, wygląda dobrze, mogło być zbierane wystarczająco dawno temu, aby smak był słaby. Posmakuj sosu i, jeśli chcesz, dodaj więcej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Rekomendacja win: lekkie i kwaśne vinho verde z Portugalii lub sauvignon blanc z Doliny Loary we Francji, takie jak Pouilly-Fum, będą odzwierciedlać orzeźwiający smak mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn