Fettuccine-Vegetable Toss może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką grzyby, fettuccine, bazylia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Fettuccine-Vegetable Toss, Parmezan Jarzynowy, oraz Kremowa Muszka Warzywna.
Instrukcje
1
Przygotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
2
Marchew podsmażyć na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 do 4 minut. Wymieszać grzyby, cebula, i czosnek, i podsmażyć 3 do 4 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj szpinak, i gotować 2 do 3 protokół lub aż zwiędnie. Wymieszać z sosem Alfredo, serem, bazylią i gotowanym na gorąco makaronem, mieszając aż do wymieszania. Gotować 1 do 2 minut lub tylko do dokładnie ogrzanego. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Alfredo
Makaron Gotowany
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Podawać natychmiast.
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
*1/2 (16-oz.) opakowanie fettuccine może zostać zastąpione.