Fettuccine-Vegetable Toss
Fettuccine-Vegetable Toss może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką grzyby, fettuccine, bazylia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Fettuccine-Vegetable Toss, Parmezan Jarzynowy, oraz Kremowa Muszka Warzywna.
Instrukcje
Przygotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Marchew podsmażyć na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 3 do 4 minut. Wymieszać grzyby, cebula, i czosnek, i podsmażyć 3 do 4 minut lub aż grzyby będą miękkie.
Dodaj szpinak, i gotować 2 do 3 protokół lub aż zwiędnie. Wymieszać z sosem Alfredo, serem, bazylią i gotowanym na gorąco makaronem, mieszając aż do wymieszania. Gotować 1 do 2 minut lub tylko do dokładnie ogrzanego. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dekorować, w razie potrzeby.
*1/2 (16-oz.) opakowanie fettuccine może zostać zastąpione.