Fettuccine Alfredo IV

Fettuccine Alfredo IV
Fettuccine Alfredo IV może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 53g tłuszczu i w sumie 717 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, mielony pieprz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W średnim rondlu na małym ogniu rozpuść masło. Dodaj śmietanę i pieprz, gotuj, aż mieszanina zacznie gęstnieć, 5 minut. Dodaj parmezan, aż się rozpuści. Dodaj pietruszkę, gałkę muszkatołową i czosnek w proszku, gotuj jeszcze 1 minutę. Wymieszaj z ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn