Feta nadziewana cebulką

Feta nadziewana cebulką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać feta nadziewane cebuli roasty spróbować. Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański służy 2 i kosztuje 4,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 738 kalorii. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pietruszkę, oliwę z oliwek plus dodatkowo, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Indoor Smores: Roasty, Toasty Goodness, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Pieczona cebula z fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190C / gaz 5 / wentylator 170C. obierz cebulę pozostawiając je w całości, usuwając pierwszą warstwę cebuli podczas Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przeciąć je na pół na środku i usunąć kilka warstw ze środka każdej za pomocą łyżeczki. Wszystkie otwory wypełnić małym plasterkiem cebuli pobranym z warstw środkowych. Ułóż połówki cebuli, pokrój bok w małym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlać wodę do naczynia i posmarować cebulę odrobiną oleju. Przykryć naczynie szczelnie folią i piec przez 45-50 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Tymczasem drobno posiekaj wewnętrzne warstwy.
5
Pozostałą oliwę rozgrzać w średniej wielkości rondlu i podsmażyć pokrojoną cebulę, od czasu do czasu mieszając, przez 10 minut, aż stanie się miękka i zbrązowieje, pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Schłodzoną posiekaną cebulę wymieszać w misce z połową fety, bułką tartą, chilli, suszonymi pomidorami,posiekanym tymiankiem i natką pietruszki, orzechami włoskimi, ubitym jajkiem i odrobiną soli oraz świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Dobrze mieszaj, aż wszystko się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piekarnik zwiększyć do 200C/Gaz 6 / wentylator 180C. farsz feta podzielić między cebulę, następnie rozsypać na pozostały ser i posypać kilkoma gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Skropić odrobiną oleju ze słoika z pomidorami i gotować przez 25 minut, aż farsz będzie bulgotał, a feta będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn