Feta i szpinak Orzo
Fetan i szpinak Orzo może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szpinak z Orzo i fetą, Sałatka ze szpinakiem, fetą i Orzo, oraz Sałatka cytrynowa Orzo ze szparagami, szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzo gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek; gotować 2 do 3 protokół lub do miękkości.
Posypać mąką na mieszaninie; gotować 2 protokół. Powoli ubić bulion; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj skórkę, sok i sól. Dusić 3 do 5 minut lub aż gruby.
Połączyć orzo, szpinak, ser, i szalotka mieszaniny; mieszać aż do mieszania.