Feta Flatbread Fish Tacos
Przepis feta Flatbread Fish Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 10 minut. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pomidory, mahi mahi, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Owsiane Flatbread rybne Tacos z salsą Mango, Chleb jagnięcy z Fetanem i miętą, oraz Placki ziemniaczane z oliwkami i fetą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.