Fenicki Key Lime Pie

Fenicki Key Lime Pie
Fenicki Key Lime Pie wymaga około 10 godzin i 45 minut od początku do końca. Za 100 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 8. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 439 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis od Allrecipes wymaga masła, żółtek jaj, okruchów krakersów graham i cukru. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Baked Key Lime Pie Donuts {Key Lime Blog Party}, Key Lime Pie Cupcakes – Upside-Down Key Lime Pies, oraz Tajny Składnik (Key Lime): Key Lime Shrimp Tacos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulsuj migdały w robocie kuchennym, aż będą drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Połącz migdały z okruchami krakersów graham, cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MigdałyMigdały
CukierCukier
SólSól
4
Wlej roztopione masło i mieszaj, aż równomiernie zwilży. Wciśnij w 9-calowy talerz do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Piecz skórkę w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 10 do 13 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas pieczenia Skórki ubij żółtka w misce ze skondensowanym mlekiem, śmietaną i skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
żółtko Jajażółtko Jaja
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KremKrem
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Ubijaj po trochu sok z limonki, aby zagęścić krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlej krem do skórki ciasta i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec w piekarniku przez 15 minut, aby krem zaczął się wiązać. Schłodzić do temperatury pokojowej na ruszcie, a następnie luźno przykryć folią i wstawić do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Późne Zbiory Sauvignon Blanc

Key Lime Pie działa naprawdę dobrze z Moscato d ' Asti, Late Harvest Riesling i Late Harvest Sauvignon Blanc. Ponieważ key lime pie jest dość cierpki, możesz wybrać dowolne z tych słodkich win, aby je zrównoważyć. Jednym z win, które można spróbować, jest Fizz 56 Moscato d ' Asti. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Fizz 56 Moscato d ' Asti
Fizz 56 Moscato d ' Asti
Lekka słoma ze słodkimi aromatami brzoskwini i kwiatów. Jasne, chrupiące smaki brzoskwini, migdałów i moreli na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn