Fattoush Na ' ama

Fattoush Na ' ama
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Na ' ama Fattoush spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 178 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet winny, ogórki, Turecki flatbread i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fattoush, Fattoush, oraz Fattoush.

Instrukcje

1
Jeśli używasz jogurtu i mleka, zacznij co najmniej 3 godziny i do dnia wcześniej, umieszczając oba w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij dobrze i pozostaw w chłodnym miejscu lub w lodówce, aż na powierzchni powstaną bąbelki. To, co dostajesz, to rodzaj domowej maślanki, ale mniej kwaśnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Przełóż chleb na kawałki wielkości kęsa i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Dodaj swoją fermentowaną mieszankę jogurtu lub maślankę handlową, a następnie resztę składników, dobrze wymieszaj i pozostaw na 10 minut, aby wszystkie smaki się połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
5
Łyżkę fattoush do misek do serwowania, skropić oliwą z oliwek i obficie udekorować sumakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SumakSumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Yotam Ottolenghi jest właścicielem tytułowej grupy restauracji z czterema oddziałami w Londynie, a także wysokiej klasy restauracji, NOPI, również w Londynie. Jego książka kucharska z 2011 roku, Plenty, została bestsellerem New York Timesa. Sami Tamimi jest partnerem i szefem kuchni w Ottolenghi i współautorem Ottolenghi: The Cookbook.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn