Faszerowane Pieczarki Portobello
Nadziewane Portobello Mushroom może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 376 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście bazylii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Nadziewane Pieczarki Burger, Faszerowane Pizze Z Pieczarkami Portobello, oraz Wegańskie nadziewane grzyby Portobello na Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Wyczyść czapki grzybowe, wycierając czystym, wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 min. albo do przetargu.
Dodaj czapki grzybowe, z górnymi bokami w dół, na patelnię; top równomiernie z pomidorami, bazylią i mięsem.
Dodaj wodę do patelni; przykryć. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować 8 min. lub aż grzyby będą miękkie
Ułożyć 1 plasterek sera na każdym z pieczarek; przykryć.
Odstawić 1 min. albo aż ser zacznie się topić.