Faszerowane Pieczarki Portobello

Faszerowane Pieczarki Portobello
Nadziewane Portobello Mushroom może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 376 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 5,24 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście bazylii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Nadziewane Pieczarki Burger, Faszerowane Pizze Z Pieczarkami Portobello, oraz Wegańskie nadziewane grzyby Portobello na Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Wyczyść czapki grzybowe, wycierając czystym, wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj czapki grzybowe, z górnymi bokami w dół, na patelnię; top równomiernie z pomidorami, bazylią i mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj wodę do patelni; przykryć. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować 8 min. lub aż grzyby będą miękkie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ułożyć 1 plasterek sera na każdym z pieczarek; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Zdjąć z ognia.
8
Odstawić 1 min. albo aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn