Faszerowane Petardy Jalapeno
Nadziewane petardy Jalapeno może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz boczek Jalapeno, przyprawa Cajun, papryka jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Petardy, Petardy Pepperoncini, oraz Galaretki petardy.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Wypełnij papryki jalapeno z serem śmietankowym.
Posypać przyprawą Cajun na wierzchu, a następnie zawijać każdy nadziewane jalapeno z plasterkiem boczku. Zabezpieczyć wykałaczką. Ułóż owinięte papryki jalapeno w jednej warstwie, twarzą w dół na stojaku brojlerów.
Broil w nagrzanym piekarniku, aż boczek staje się chrupiące, 8 do 15 minut z każdej strony.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.