Faszerowane kury kukurydziane
Faszerowane kury kukurydziane to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 105g białka, 99g tłuszczu i w sumie 1451 kalorii. Za $4.59 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cornbread-faszerowane kornwalijskie kury łowne z kukurydzą Maque Choux, Nadziewane Kury Kornwalijskie, oraz Nadziewane Kury Kornwalijskie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku smaż ryż, pieczarki, migdały i cebulę na maśle przez 5 minut lub do momentu, aż ryż lekko się zrumieni. Dodaj wodę, bulion, pietruszkę, sok z cytryny, sól i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut lub do wchłonięcia płynu. Odrzuć liść laurowy. Wlej około 3/4 szklanki mieszanki ryżu do każdej kury.
Umieść pierś do góry na dużej brytfannie; związać podudzia razem.
Na każdą kurę ułóż dwa kawałki boczku. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45 minut. Odsłoń i piecz 45 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 185° dla kur i 165° Dla farszu.