Faszerowane kury kukurydziane

Faszerowane kury kukurydziane
Faszerowane kury kukurydziane to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 105g białka, 99g tłuszczu i w sumie 1451 kalorii. Za $4.59 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cornbread-faszerowane kornwalijskie kury łowne z kukurydzą Maque Choux, Nadziewane Kury Kornwalijskie, oraz Nadziewane Kury Kornwalijskie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W rondelku smaż ryż, pieczarki, migdały i cebulę na maśle przez 5 minut lub do momentu, aż ryż lekko się zrumieni. Dodaj wodę, bulion, pietruszkę, sok z cytryny, sól i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut lub do wchłonięcia płynu. Odrzuć liść laurowy. Wlej około 3/4 szklanki mieszanki ryżu do każdej kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść pierś do góry na dużej brytfannie; związać podudzia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Na każdą kurę ułóż dwa kawałki boczku. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45 minut. Odsłoń i piecz 45 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 185° dla kur i 165° Dla farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn