Faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, fetą i Pesto

Faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, fetą i Pesto
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jeśli 2,08 zł za porcję spada budżet, faszerowana papryka z młodymi ziemniakami, Feta i Pesto może być super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz ser feta, oliwa z oliwek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona oliwkowa Pizza Pesto z nadziewaną fetą, pieczoną czerwoną papryką i balsamiczną mżawką, Papryka Faszerowana Fetą, oraz Papryka faszerowana kuskusem i fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200C/wentylator 180C / znak gazowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić patelnię osolonej wody do wrzenia, dodać młode ziemniaki i gotować przez 8-12 minut, aż po prostu zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić i lekko ostudzić.
4
Połowę papryki przełożyć wzdłuż i usunąć nasiona i pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Posmaruj zewnętrzne części oliwą z oliwek, a następnie umieść na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Młode ziemniaki przekrój na pół lub ćwiartkę i umieść w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Fetę pokroić w 1 cm kostkę i dodać do ziemniaków. Wrzucić zarówno z pesto, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
8
Łyżka nadzienie na połówki papryki i piec przez 40-45 minut, aż rumiane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn