Faszerowana Foccacia z pieczonym bakłażanem i Oregano

Faszerowana Foccacia z pieczonym bakłażanem i Oregano
Faszerowana Foccacia z pieczonym bakłażanem i Oregano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, mozzarelli, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Faszerowana focaccia z pieczonym bakłażanem i Oregano, Cytrynowo-oregano pieczony bakłażan i ziemniak, oraz Imam Bay?ld? - Pieczone Faszerowane Bakłażany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić bakłażana w plastry 1/2 cala. Sól bakłażana i pozostawić na 15 do 20 minut; opłukać plastry i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Posmaruj je oliwą z oliwek, posyp tymiankiem i dopraw pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Umieść plastry na blasze do pieczenia i piecz, nie obracając się, aż do brązowego i miękkiego, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Ochłoń.
6
Oddzielić ciasto na 4 rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Rozwałkuj je na 8-10-calowe okręgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Posmaruj 2 z nich oliwą z oliwek i połóż połowę bakłażana na środku każdego. Top każdy z pół sosem pomidorowym, trochę świeżego oregano, pół mozzarella, i 1 łyżka parmezanu. Top każdy z okrągłym ciasta i zagniatać krawędzie, aby uszczelnić (jak ciasto). Przebij górną skórkę, aby umożliwić odpuszczenie pary, posmaruj oliwą z oliwek i posyp pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Ustaw stojaki piekarnika w górnej i najniższej pozycji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Umieść 2 duże blachy do pieczenia na stojakach i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. ostrożnie usuń arkusze i odkurz je mączką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść rundy do blach do pieczenia i szczotkować każdy z odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Piec, aż skórki są jasnobrązowe na dole, o 20 protokół. Gdy lekko ostygnie, pokroić jak ciasto na 8 klinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn