Fasolka Zielona W Stylu Południowym Dziękczynienia

Fasolka Zielona W Stylu Południowym Dziękczynienia
Fasolka szparagowa w stylu południowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis służy 8. Mieszanka cebuli, czosnek, szynka hock, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, oraz Zdrowsza Zielona Fasola W Stylu Południowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wodę w dużym garnku i wymieszaj fasolkę szparagową, szynkę, cebulę, czosnek i ocet. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 4 godziny.
3
Usunąć szynkę i pokroić mięso na małe kawałki. Powrót mięsa do fasoli, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
FasolaFasola
MięsoMięso

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn