Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką

Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką
Zielona fasola z prażoną kukurydzą i zieloną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 256 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sól morską, kukurydzę na kolbie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa i czerwona cebula pieczona na patelni, Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi, oraz Świeża fasola szparagowa i prażona cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę i 1 łyżeczkę soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Wyjąć z wody i włożyć do łaźni z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Drenaż.
5
Grill grzewczy lub palniki gazowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść oczyszczoną kukurydzę na kolbie na grillu lub palniku. Obróć kukurydzę i lekko brązowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Ostudzić i pokroić ziarna z kolby.
8
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej, po 45 sekund dodać cebulę i saute przez 4 do 5 minut, dodać fasolkę szparagową, kukurydza, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Saute przez 4 minuty, deglaze z winem, doprawić solą i pieprzem, i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dekoruj pomidorami Roma i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor RomaPomidor Roma
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
11
Łatwość przygotowania: łatwa
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn