Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą
Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, soli, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z zieloną fasolką i prażonymi orzechami włoskimi, FASOLKA SZPARAGOWA Z PRAŻONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYM WINEGRETEM WIŚNIOWYM, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć szalotkę i fasolę do małej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Skropić 1 łyżką oleju; wymieszać.
Posypać mieszaninę równomiernie solą i cukrem; wrzucić do połączenia.
Piec w 425 przez 20 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-miękka.
Przenieść mieszaninę do miski.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1 1/2 szklanki.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą na patelnię; gotować 5 minut lub aż złoty, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i pozostałymi składnikami.
Dodać mieszaninę bułki tartej do fasoli; wrzucić do połączenia.