Fasolka szparagowa z pieczarkami

Fasolka szparagowa z pieczarkami
Fasolka szparagowa z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 282 kalorie, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieczarki, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Pieczarkami, Fasolka szparagowa z pieczarkami, oraz Fasolka szparagowa z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wrzucić cebulę z 1 łyżką mąki i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 1 do 2 minut; przenieść na talerz.Wytrzeć patelnię i podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu. Grzyby gotować, mieszając, do miękkości, 5 do 6 minut.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostałą łyżkę mąki posypać grzybami i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodać mleko i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Dusić, mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MlekoMleko
5
Dodać fasolkę szparagową i gotować do ogrzania przez, 3 do 4 protokół. Wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn