Fasolka szparagowa z pieczarkami
Fasolka szparagowa z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 282 kalorie, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieczarki, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Pieczarkami, Fasolka szparagowa z pieczarkami, oraz Fasolka szparagowa z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić cebulę z 1 łyżką mąki i 1/4 łyżeczki soli.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę, mieszając, aż złoty kolor, 1 do 2 minut; przenieść na talerz.Wytrzeć patelnię i podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu. Grzyby gotować, mieszając, do miękkości, 5 do 6 minut.Zmniejszyć ciepło do średniego.
Pozostałą łyżkę mąki posypać grzybami i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać mleko i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Dusić, mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, 1 do 2 minut.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do ogrzania przez, 3 do 4 protokół. Wierzch z cebulą.