Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem

Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem
Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fasolka szparagowa z szalotką, czosnkiem i prażonymi migdałami, Prażona Fasolka Migdałowa, oraz Fasola z prażonym czosnkiem i Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolę; gotować 5 protokół. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać masło i olej; obracać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Czosnek usunąć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Dodać fasolę, posypać solą i pieprzem. Gotować 2 minuty, często podrzucając. Wierzch z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
8
Odmiana sezamowo-sojowa: przygotuj fasolę krok po kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
FasolaFasola
9
Rozgrzać 1 łyżkę ciemnego oleju sezamowego na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj 2 mielone ząbki czosnku i 1/4 łyżeczka pokruszony czerwony pieprz; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
11
Dodać fasolę, 1 łyżkę sosu sojowego dolno-sodowego i 1/8 łyżeczki soli; gotować 2 minuty, często podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
FasolaFasola
SólSól
12
Posypać 1/2 łyżeczki prażonego sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn