Fasolka szparagowa z masłem imbirowym

Fasolka szparagowa z masłem imbirowym
Fasolka szparagowa z masłem imbirowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 10. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, fasolę fasolową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Masłem Imbirowym, Imbir Czosnek Fasola Szparagowa, oraz Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować w 8-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie miękka, od 5 do 9 minut (w zależności od grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Fasolę odcedzić w durszlaku i przenieść do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Fasolę ponownie odsączyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Imbir obrać i pokroić w poprzek, następnie cienko pokroić wzdłuż i pokroić w bardzo cienkie zapałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
5
Rozgrzać masło w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować imbir, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać fasolę i gotować, mieszając, aż tylko podgrzane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Zdjąć z ognia i dodać skórkę i sól, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn