Fasolka szparagowa z masłem imbirowym
Fasolka szparagowa z masłem imbirowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 10. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, fasolę fasolową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Masłem Imbirowym, Imbir Czosnek Fasola Szparagowa, oraz Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w 8-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie miękka, od 5 do 9 minut (w zależności od grubości).
Fasolę odcedzić w durszlaku i przenieść do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolę ponownie odsączyć i osuszyć.
Imbir obrać i pokroić w poprzek, następnie cienko pokroić wzdłuż i pokroić w bardzo cienkie zapałki.
Rozgrzać masło w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować imbir, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Dodać fasolę i gotować, mieszając, aż tylko podgrzane przez, O 2 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać skórkę i sól, podrzucając do połączenia.