Fasolka szparagowa z kolorową papryką (Rozmiar tłumu)
Fasolka szparagowa z kolorową papryką (tłum rozmiar) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, paprykę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z kolorową papryką (Rozmiar tłumu), Wędzona Kiełbasa Fasolka Po Pieczeniu (Rozmiar Tłumu), oraz Tłum-Rozmiar Minestrone.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować zieloną fasolkę na kuchence-Top zgodnie z zaleceniami na torbie.
Odcedzić; na talerzu umieścić fasolę i luźno przykryć, aby się ogrzała.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać sok z cytryny, musztarda, bazylia i tymianek; odstawić.
Dodaj olej do tej samej patelni; ciepło na średnim ogniu.
Dodać paprykę; gotować 6 do 8 minut, często mieszając, tylko do miękkości.
Dodać zieloną fasolkę i mieszaninę cytryny do papryki; wrzucić do herbu.
Posypać solą; gotować od 2 do 3 minut, często mieszając.
Podawać posypane świeżo zmielonym czarnym pieprzem.