Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette
Zielona fasola z karmelizowaną cebulą Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cukier, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, Karmelizowana cebula i boczek fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać masło i 2 łyżki oleju.
Dodać cebulę, cukier i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 25 minut.
Dodać ocet. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać pozostały olej, 1/4 łyżeczki soli i pieprz.
Przenieść połowę mieszaniny do blendera i puree, a następnie powrócić do patelni.W międzyczasie, gotować fasolkę szparagową z pozostałą 1/4 łyżeczki soli we wrzącej wodzie do miękkości, o 4 protokół.
Przełożyć do miski z lodowatą wodą.
Przełożyć do miski, wymieszać z mieszanką cebuli i posypać skórką.Dodać do przodu: gotować fasolkę szparagową i zrobić vinaigrette na początku dnia; przechowywać w lodówce oddzielnie.
Połącz je tuż przed podaniem.