Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette

Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą Vinaigrette
Zielona fasola z karmelizowaną cebulą Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cukier, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, Karmelizowana cebula i boczek fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać masło i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę, cukier i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
3
Dodać ocet. Gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
4
Dodać pozostały olej, 1/4 łyżeczki soli i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Przenieść połowę mieszaniny do blendera i puree, a następnie powrócić do patelni.W międzyczasie, gotować fasolkę szparagową z pozostałą 1/4 łyżeczki soli we wrzącej wodzie do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Odcedzić i osuszyć.
8
Przełożyć do miski, wymieszać z mieszanką cebuli i posypać skórką.Dodać do przodu: gotować fasolkę szparagową i zrobić vinaigrette na początku dnia; przechowywać w lodówce oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Połącz je tuż przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn