Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą i orzechami włoskimi
Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą i orzechami włoskimi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, tymianek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj fasolka szparagowa z brązowym cukrem z karmelizowaną cebulą, żurawiną, orzechami włoskimi i kozim serem, Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Odcedzić i spłukać zimną wodą i dobrze spuścić.
Umieścić orzechy włoskie w dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 7 minut lub aż lekko rumiane, potrząsając patelni często.
Wyjąć orzechy włoskie z patelni; odstawić.
Dodaj 4 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i tymianek na patelnię; gotować 17 minut lub aż cebula jest bardzo delikatny i złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Usuń mieszankę cebuli z patelni; utrzymuj ciepło.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Dodać mieszankę cebuli i octu na patelnię; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego, podrzucając do połączenia.
Posypać orzechami, solą i pieprzem.